27.6.2018. 14:18
0
Ništa od sjednice Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, borci ponovo zaprijetili velikim blokadama
Do podne nije bio poznat datum sjednice Predstavničkog doma Parlamenta FBiH o boračkim zakonima te su demobilisani borci spremni na blokade. Grupa demobilisanih boraca je ispred zgrade Parlamenta FBiH.

U Predstavničkom domu Parlamenta FBiH rekli su jučer da ne mogu zakazati sjednicu bez materijala koji trebaju stići iz Vlade FBiH. Rok u kojem je Vlada u proceduru trebala uputiti Prijedlog zakona o pravima demobilisanih boraca i članova njihovih porodica u koji će biti ugrađene odredbe o boračkom dodatku i javnoj objavi registra boraca istekao je u subotu.

Istekao je rok u kojem je Predstavnički dom trebao održati sjednicu s Prijedlogom zakona o boračkim udruženjima od posebnog društvenog značaja na dnevnom redu.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.