7.7.2018. 17:30
0
Nakon otmice djeteta: Predložen pritvor za Merhunisu Dedić
Tužilaštvo Kantona Sarajevo predložilo je jednomjesečni pritvor za Merhunisu Dedić (1990) koja se sumnjiči za krviično djelo oduzimanje djeteta.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od bjekstva i da bi mogla ponoviti krivično djelo. Općinski sud u Sarajevu ima rok od 24 sata da se odredi po zahtjevu Tužilaštva.

Podsećamo, 5. jula u 14:20 sati MUP-u KS prijavljena je otmica novorođenčeta u ulici Igmanska na broju 9. Brzom intervencijom sarajevske policije, tužitelja i OSA-e beba je, na sreću, pronađena živa i zdrava, prenosi N1.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.