12.7.2018. 21:07
0
U ponedjeljak presuda za ubistvo Dženana Memića, porodica Memić traži da se Seferovići oslobode
Presuda Ljubi i Bekriji Seferoviću, koji su optuženi za smrt mladića Dženana Memića, zakazana je za ponedjeljak, 16. jula ove godine, prenosi Dnevni Avaz.

Nakon iznošenja završnih riječi, Tužilaštvo KS je zatražilo da se optuženi kazne po zakonu, dok su odbrana i oštećena porodica Memić zatražili da se oslobode.

Podsjećanja radi, porodica Memić i brojni građani Sarajeva tvrde da su stvarni krivci za smrt Dženana Memića na slobodi, dok je suđenje Seferovićima samo paravan kako bi se zaštitile stvarne ubice Dženana Memića.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.