19.7.2018. 22:30
0
Zbog kiše doček Zlatka Dalića u Livnu pomjeren za jedan dan
Doček selektora hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića u Livnu umjesto u ponedjeljak, 23. jula, održat će se dan kasnije, 24. jula.

Organizatori su odlučili da zbog najavljene kiše za 24 sata pomjere planirani doček, a promijenjeno je i mjesto održavanja.

Umjesto središnjeg gradskog trga gdje je prvotno bilo planirano, doček je prebačen na gradski stadion, jer su organizatori procijenili da bi trg bio premali za sve navijače hrvatske reprezentacije iz Livna i okolice.

Za sada je potvrđen nastup Mate Bulića, Thompsona, Dražena Zečića, Dalmatina i Jole, objavljeno je na Facebook stranici "Livno dočekuje Zlatka".

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.