3.8.2018. 19:51
2
Milorad Dodik: Bakir Izetbegović sprema svoje sjedište u Istanbulu da, ako se nešto njemu desi, zbriše odavde
Predsjednik RS-a Milorad Dodik izjavio je danas da je bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović "odlazeći političar" i da "već posprema svoje istanbulsko sjedište" da bi "zbrisao odavde".

Komentarišući za Srnu Izetbegovićevi izjavu da je namjenska industrija u Federaciji BiH već takva "da se nikad više ne može dogoditi 1992. godina", Dodik je u Istočnom Novom Sarajevu rekao da je to propala priča odlazećeg političara i "pucanj u prazno". 

"Ne znam tačno za tu njegovu izjavu, ali znam neke druge informacije, koje mi političari imamo, a vi novinari ih malo kasnije dobijete, a ja sam mogao da vidim u naznakama koje dobijam od različitih obavještajnih izvora, da Bakir Izetbegović već posprema svoje istanbulsko sjedište za porodicu da bi eventualno, ukoliko se nešto ne daj Bože njemu desi, zbrisao odavde. Eto koliko on voli ovo sve", rekao je Dodik. 

On je rekao da je ponosan na predsjednika Vlade Republike Srpske Željku Cvijanović, čiju je nedavnu posjetu SAD ocijenio kao veoma uspješnu i to sa stanovišta lica sa kojima se srela. 

"Ono što bih ja mogao da vidim, ili što mogu da vide ljudi koji politički čitaju i nešto znaju o tome, mogu samo da potvrde da su to visokopozicionirani i bliski saradnici sadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa", naveo je Dodik. 

(Srna / Haris Ahbabović)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.