7.8.2018. 20:15
0
Željka Cvijanović se hvali: Građani su me upoznali u proteklih pet godina, iz svake bitke sam izašla kao pobjednik
Predsjednik Vlade RS-a i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je danas u Prijedoru da je jaka RS cilj koalicije u kojoj SNSD ima najveću ulogu, ali i odgovornost.

Ona je novinarima nakon sastanka u Prijedoru sa predstavnicima Gradskog odbora SNSD-a rekla da očekuje veliku pobjedu zajedničkih kandidata koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika RS-a i za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske. 

"Naši izborni ciljevi su visoko postavljeni, koalicioni kapacitet veliki, naša očekivanja velika", dodala je Cvijanovićeva. 

Ona je istakla da želi da pokaže građanima da će u njoj imati pouzdanog predsjednika Republike Srpske. 

"Građani su imali prilike da me dobro upoznaju u proteklih pet godina i nije bila nijedna bitka u koju sam ušla da nisam izašla kao pobjednik, zato što mi je bilo važno da radim zajedno sa građanima, da povećavamo plate, penzije, da uvodimo nova socijalna prava, da popravimo budžet i sve ono što smo radili zajedno, nastavljamo dalje", naglasila je Cvijanovićeva. 

(Srna / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.