14.8.2018. 21:34
0
Veliki požar u Čitluku, linija vatre duga pet kilometara
Povrijeđenih osoba nije bilo u velikom požaru koji je danas izbio u selima oko Čitluka. Situacija je večeras stavljena pod kontrolu.

Požar je zahvatio veliki prostor, a linija vatre duga je preko pet kilometara, potvrdio je za N1 zapovjednik Vatrogasne postrojbe Čitluk Silvio Ostojić.

''Četiri sela su bila ugrožena, sad je situacija pod kontrolom. U pitanju je veliki teren, preko pet miliona linije, cijelu noć ostaje ovdje preko stotinu ljudi. Vjetar više ne puše, u ispomoć su izašli Čapljinci, Mostarci i Gorska služba'', javlja N1.

Nije poznato koliku je štetu pričinila vatra na rastinju.

Lejla Trle

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.