21.8.2018. 11:05
0
Grupa maskiranih mladića napala ekipu BHRT-a
Skupina maskiranih napadača u ponedjeljak navečer u Konjicu je napala ekipu BHRT-a koja se vraćala iz Širokog Brijega s utakmice nogometne Premijer lige BiH Široki Brijeg– Sloboda.

- Sinoć oko 23:50 sata, u ulici Kolonija u Konjicu, grupa, po procjeni ekipe BHRT-a, od deset do petnaest maskiranih mladića, odjevenih u crvene majice s povezima preko glave napala je ekipu spomenute tv kuće - izjavio je za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Ljudevit Marić.

Po njegovim riječima, u ovom incidentu lakše ozljede na ruci zadobio je vozač, a na kombiju tv ekipe razbijena su stakla.

- Policijska uprava (PU) Konjic napravila je očevid i trenutno rade na otkrivanju počinitelja - dodao je Marić.


(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.