21.8.2018. 15:25
1
Dodik: Planiramo dati pola miliona maraka za informaciju u slučaju "Dragičević"
RS je učinila sve po pitanju svog kapaciteta u slučaju "Dragičević", i ono što sam ja uradio, mislim da je pokazalo moje opredjeljenje, ustvrdio je Milorad Dodik na vanrednoj konferenciji za medije u Banjoj Luci.

Predsjednik RS Milorad dodik rekao je danas da razmišlja da raspiše novčanu nagradu za one koji imaju informaciju koja bi mogla dovesti do rješavanja slučaja smrti Davida Dragičevića, prenosi Avaz.ba.

- Mislim da postoji spremnost ovdje da vidimo da to uradimo. Još nismo donijeli tu odluku. Ali, planiramo dati 500.000 KM za svaku relevantnu informaciju koja će dovesti do toga - rekao je Dodik.


Lejla Trle

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.