27.8.2018. 11:46
0
Banjalučko tužilaštvo vodi istragu nakon napada na novinara Kovačevića
Iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka potvrdili su da je u toku istraga u vezi s napadom na novinara BN televizije Vladimira Kovačevića (36).

Kovačevića su sinoć oko 20.45 sati u ulici Banović Strahinje u Banjoj Luci napale dvije za sada nepoznate osobe te mu nanijele tjelesne povrede, saopćeno je danas iz ovog tužilaštva.

Uviđaj na mjestu događaja obavila je dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Dragana Lipovčić, zajedno sa službenicima Policijske uprave Banja Luka.

Tužiteljica je naložila da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na otkrivanju i pronalasku počinilaca i utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.