30.8.2018. 8:09
0
Zvizdić sa delegacijom Evropskog parlamenta
Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić danas će primiti u posjetu delegaciju Evropskog parlamenta, odnosno grupu Evropske narodne stranke (EPP) .

Zvizdić će sa gostima razgovarati o evropskom putu BiH kao i obavezama koje je čekaju kako bi dobila status zemlje kandidata. Najprije moramo odgovoriti na dodatna pitanja iz Upitnika Evropske komisije, a rok je oktobar ove godine.

Zvizdić je na današnjoj press konferenciji kazao da će vjerovatno biti kašnjenja zbog izborne kampanje, ali da bi do kraja godine taj posao trebao biti završen.

Sastanak počinje u 14:45.

(Fena/Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.