21.9.2018. 10:25
6
Ogorčene Sarajlije: Bila na odmoru cijeli mjesec, živi sama, a dobila račun za vodu od 290 KM
Kažu i da su im iz “Vodovoda i kanalizacije” rekli kako je mogući kvar izazvao otjecanje vode, ali da se dug mora platiti

Računi za vodu koje su mještani mjesne zajednice Trg Heroja dobili za juni ostavili su ih,bez riječi kažu za Hayat , jer kako platiti nekoliko stotina maraka samo za vodu?!

Pričaju da su im iz “Vodovoda i kanalizacije” rekli kako je mogući kvar izazvao otjecanje vode, ali da se dug mora platiti.

Firma za održavanje zgrade, međutim, ustanovila je da nije bilo nikakvih kvarova koji bi utjecali na ogromne račune. Stanari su ozlojeđeni, pod stresom, ljuti i čekaju da nadležni otklone nepravdu prema njima.

Ukoliko se to ne desi, kažu da će pravdu tražiti na sudu, jer ovo se više podnijeti ne može. Ovo je njihova priča.




(Admir Oručević)

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.