21.9.2018. 16:13
21
Euforični Memo Haljevac na skupu SBB-a u Sarajevu: Allah je tada poslao Radončića, svi smo ujutro dobili pare i karte da završimo Akademiju
Sulejman Haljevac Memo, sarajevski slikar, napravio je pravi show u zgradi UNITIC-a u Sarajevu tokom predizbornog skupa SBB-a.

Piše: Haris Ahbabović

Prisutni su ga pozdravili povicima "Memo, Memo", a onda je Haljevac svoj govor počeo sa "Dobro veče i selamun alejkum, predsjedniče", a onda se obratio Fahrudinu Radončiću, prvom čovjeku SBB-a, sa riječima:

"Skupili smo nekako za tramvajsku kartu, krenuli prema zgradi. Ulazimo u zgradu, kad tamo sve najbolji umjetnici u regiji. Poslao ga Allah dragi tada, kad ide naš predsjednik. Kaže nam: 'Hajte vi mladi, vi imate prednost ispred ovih'. Mi smo ušli, nas petoro, ja počnem pričati kao mahalac. Kontam kakva kafa, daj da prodamo slike. Kaže nam Radončić: 'Sve što imate ostavite, ostavite vaše brojeve telefona, žiro račune'. Svi smo ujutro dobili pare i svi smo dobili karte da završimo Akademiju likovnih umjetnosti od ovog čovjeka. Molim vas, radi ljudi i umjetnika, podržite Fahrudina Radončića", vikao je Memo Haljevac na skupu.

21
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.