7.10.2018. 22:42
0
"Ne želim da vjerujem da je Komšić pobjednik, to su neka manja mjesta. Nismo pozivali ni na rat, ni na blokade, ni na kakve kolce"
U Bosni i Hercegovini danas su održani Opći izbori.

Piše: Haris Ahbabović

Na ovim izborima građani Bosne i Hercegovine su birali članove Predsjedništva BiH, predsjednika i potpredsjednika RS-a, zastupnike u Parlamentu BiH i Parlamentu FBiH, zastupnike u NSRS i zastupnike u kantonalnim skupštinama.

"Rekla bih da smo zadovoljni rezultatima. Kampanja je dala rezultate, ljudi su nas prepoznali. Nismo pozivali ni na rat, ni na blokade, ni na kakve kolce. Čović bi mogao imati oko 150 hiljada glasova. HDZ je prepoznata kao vodeća stranka koja biračima nudi prosperitet", rekla je večeras za N1 Jelka Miličević.

"Ne želim da vjerujem da je Komšić pobjednik, to su neka manja mjesta. Mi u FBiH smo naučili lekciju, a sve to neće donijeti ništa dobro BiH. Mi smo ušli bez izbornog zakona na ove izbore. Šta će se dalje događati, sve je neizvjesno u BiH. Nismo sretni, ali tako je", rekla je Miličević.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.