7.10.2018. 23:35
6
Euforični Dodik poručio: Čak i kada bi za Ivanića glasali svi preostali muslimani, ne može da me sada pobijedi
U Bosni i Hercegovini danas su održani Opći izbori.

Piše: Haris Ahbabović

Na ovim izborima građani Bosne i Hercegovine su birali članove Predsjedništva BiH, predsjednika i potpredsjednika RS-a, zastupnike u Parlamentu BiH i Parlamentu FBiH, zastupnike u NSRS i zastupnike u kantonalnim skupštinama.

Na press konferenciji SNSD-a se obratio predsjednik ove stranke, Milorad Dodik:

Kada je PR SNSD-a zaželio dobrodošlicu prisutnima, Dodik je kroz smijeh rekao "Hajde, sklanjaj se".

"Razlika je preko 70 hiljada glasova i to je nedostižna razlika. Čak i kada bi za Ivanića glasali svi preostali muslimani, ne može da pobijedi", rekao je Dodik.

"Mislim da će razlika na mjestu predsjednika RS-a biti oko 50 hiljada, tako da će Željka biti noa predsjednica RS-a", rekao je Dodik.

"Ivanić je kažnjen od našeg naroda zbog poslušnosti Britancima i Amerikancima. Ove naše brojke su ogromne i ne mogu da budu dostignute. Ovi podaci su jasni i definitivni. Zalagat ću se za poziciju RS-a kao broja jedan u BiH. Biće to RS koja će odbacivati svaka nametanja. Ako tako ne bude, onda će biti teško napraviti napredak", rekao je Dodik.

"Ne zanima me ko su ostali članovi Predsjedništva, mene zanima narod koji je meni dao podršku. Idem tamo kao predstavnik Srba, a tako ću se i ponašati i to će biti prioritet broj jedan", rekao je Milorad Dodik na press konferenciji.

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.