18.10.2018. 16:02
0
Jägerovsku noć u Sarajevu: Mnogo poznatih lica na partyju „Let's Oktoberfest!“
Da je Oktoberfest najdruštveniji festival na svijetu, dokazao je Jägermeister tim, spojivši mnogo prijatelja, u petak 12. oktobra, pod okriljem partyja „Let's Oktoberfest!“ u još jednoj nezaboravnoj noći.

Mnogo poznatih, dragih lica, mnogo novh prijateljstava, odlična atmosfera, nezabravni momenti u dobrom društvu, obilježili su još jednu Jägerovsku  noć u Sarajevu. 

U klubu Jedan, atmosferu Oktoberfetsta i bavarske tradicije su mogli iskusiti mnogobrojni posjetioci i uživati u posebnim iznenađenjima koje je za njih spremio Jäger tim. Posebnu atrakciju predstavljao je rad akademske slikarice Katarine Sesar, napravljen na licu mjesta, dočaravši tradiciju Oktoberfesta protkanu simbolikom Jägermeistera. 

Vrhunac večeri, nastup bSt. Louis benda, dočekan je ovacijama publike, a njihov repertoar rasplesao je publiku do kasnih večernjih sati. Majstore dobre atmosfere, publika je dočekala s velikim oduševljenjem, a uz njihove pjesme nazdravljalo se savršeno ledenim Jäger shotovima, uz ukusne bavarske delicije i naravno, odličnog trećeg člana – pivo. #beer&deer, službeni hashtag večeri našao se na mnogim fotkama, simpatična dosjetka koja je pokazala savršenost spoja najpoznatijeg njemačkog likera i omiljenog pića na Oktoberfestu, piva. 

„Koliko je publika uživala, pokazuju mnogobrojne poruke i upiti o novom Jäger eventu, a iznenađenja neće nedostajati“ poručili su iz Jägermeister tima. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.