10.11.2018. 17:16
2
Jeziva scena iz Banja Luke: Muž divljački čupa ženu za kosu samo zato što pleše
Novi slučaj porodičnog nasilja zgrozio je region, nakon što se preko društvenih mreža proširio video snimak u kojem se vidi kako tokom veselja koje je u toku, muškarac ženu čupa za kosu.

Nasilje koje se odigrlo na veselju, navodno je snimljeno u mjestu Slatina kod Banjaluke u Republici Srpskoj, prenosi portal Buka.

U jednom trenutku, on počinje da čupa ženu za kosu, cimajući njenu glavu lijevo desno, kao da ga je iziritiralo to što pleše dok on sjedi.

Ipak, ono što više zabrinjava od samog nasilja jeste činjenica da iako je prostorija puna ljudi koji su se nalazili na svega par metara od nasilnika, niko nije reagovao, već su nastavili da se vesele i dalje kao da se ništa nije dogodilo.

Kako prenosi Buka, na video snimku koji traje nešto duže od pola minuta, vidi se kako svi radosno igraju i piju sem jednog muškarca pored kojeg pleše žena, za koju se pretpostavlja da je njegova supruga.

 

(Lejla Trle) 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.