12.11.2018. 14:15
0
Policija kaznila Stanivukovića zbog skupa podrške održanog u blizini zgrade Vlade RS
Odbornik u Skupštini grada Banje Luke Draško Stanivuković organizirao je danas u neposrednoj blizini zgrade Vlade RS skup podrške samohranim majkama koje su zbog javnog izražavanja podrške grupi "Pravda za Davida" premještene na radna mjesta van Banje Luke.

Skup su podržali i odbornica Mirna Savić te nekolicina oštećenih u ovim slučajevima.

Miladinka Tomičić, zaposlena u MUP-u RS, kazala je da joj je 16. oktobra uručeno rješenje o premještaju na radno mjesto u Policijskoj upravi Prijedor zbog, kako je navedeno, očekivanog povećanja obima posla.

Tomić je jedna od petnaestak radnica samohranih majki koje su do sada sankcionirane zbog podrške grupi ''Pravda za Davida'', rekao je Stanivuković. 

Stanivuković je na Facebooku objavio kako ga je ubrzo nakon ovog skupa policija prekršajno sankcionirala, a o čemu svjedoče i objavljene fotografije, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.