20.11.2018. 13:54
1
"Izgubili su vlast i sad smo mi preuzimamo štafetu, a oni govore – Nemoj, ne daj, nemoj, ne, moje, moje"
Zastupnik SDP BiH u Skupštini KS se oglasio na Facebook profilu nakon što je danas prekinuta hitna sjednica Skupštine KS.

“Ovdje imamo na djelu jedan sindrom, sindrom “Država to sam ja”. Partija koja se identifikuje sa državom je po običaju, podredila sve sebi. Podredila je državu sebi. Njima nije u interesu kako će akademska zajednica sutra biti finansirana. Oborili su prijedlog koji su sami postavili. Oborili su nacrt budžeta koji su sami nacrtali”, kazao je Nikšić.

Dodao je da se radi o “infantilnom ponašanju”, piše “Oslobođenje.ba“.

“Ovdje se radi o infantilnom ponašanju, po onoj “Država to sam ja”, oni se ponašaju na ovaj način. Izgubili su vlast i sad smo mi uzeli tu štafetu da preuzmemo, a oni govore: Nemoj, ne daj, nemoj, ne, moje, moje. I onda su otrgnuli štafetu i razbili je. To se sada dešava, blokada vlasti”.


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.