22.11.2018. 8:54
0
Izmjene u odvijanju javnog gradskog prevoza zbog radova u ulici Skenderija
Od 22. do 26. novembra doći će do izmjene u odvijanju javnog gradskog prevoza u Sarajevu zbog radova na sanaciji i rekonstrukciji kanalizacione mreže i kolovoza i zabrane saobraćaja na dijelu ulice Skenderija (od spoja s ulicom Hamze Hume do spoja s ulicom Podgaj).

Tako će, trolejbuske linije 101 Otoka – Trg Austrije, 103 Dobrinja – Trg Austrije i 104 Alipašino polje – Trg Austrije saobraćati preko okretnice Jezero, a autobuske linije 18 Drvenija – Pofalići, 41 Drvenija – Gornji Velešići i minibuska linija 59 Latinska ćuprija – Komatin mijenjat će polazni terminal, te će polaziti s trolejbuskog stajališta Skenderija, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću GRAS-a.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.