30.11.2018. 12:28
0
Komšić nije optimista pred razgovore sa HDZ-om: Imamo neke zahtjeve koje njima nisu prihvatljivi
Željko Komšić kazao je da nije optimista pred najavljene razgovore sa HDZ-om, poručivši da ne preostaje ništa drugo nego razgovarati.

"Razgovarati mi možemo, a ako me iskreno pitate da li sam optimista da može doći do dogovora sa SDA i HDZ-om, iskreno da vam kažem - nisam. Imamo neke zahtjeve koje njima nisu prihvatljivi. Ti razgovori se odvijaju da saopštimo jedni drugima stavove. Ne preostaje ništa drugo nego razgovarati, zatezati političku situaciju ne koristi nikome. Možda neko čudo da se desi, ali ono što ja znam, stavovi su dva svijeta različita'', rekao je Komšić za N1.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.