9.12.2018. 14:41
0
Pokušaj ubistva ili nesretan slučaj u Gračanici: Starica popila veću količinu tableta
Ljekari iz Gračanice, ali i iz UKC-a Tuzla nisu se izjasnili o kojim vrstama medicinskih tableta je riječ, koje je jučer popila Č. N. (88) iz Gračanice, niti o stepenu ugroženosti života, ali se zna da je nesretna starica, nakon što joj je jučer oko 12 sati ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Gračanici, premještena na Interno odjeljenje Opće bolnice “Dr. Mustafa Beganović” u Gračanici.

Međutim, kako se zdravstvneo stanje starice nije poboljšalo, ona je prevezena u Psihijatrijsku kliniku UKC-a Tuzla, gdje je zadržana na liječenju.

Nadležni organi rade na ovom slučaju, mora se utvrditi je li starica veću količinu tableta popila u pokušaju suicida ili se radi o nesretnom slučaju, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.