25.12.2018. 21:34
1
Feraget: Prema mojim informacijama, Dragičević ostaje u pritvoru
Ifet Feraget, advokat Davora Dragičevića, kazao je za N1 da se danas kratko telefonski čuo s ocem ubijenog mladića Davida Dragičevića, i dodao da osnova za određivanje pritvor nema te da bi Dragičević sutra trebao biti pušten na slobodu.

Feraget je za N1 rekao da će sutra i sam boraviti u Banjoj Luci.

- Prema mojim informacijama gospodin Dragičević će biti noćas zadržan u Policijskoj upravi, rok od 24 sata koji stoji na raspolaganju politici ističe ujutro i on će tada biti predan u nadležnost tužilaštva-  rekao je on.

- Nema osnova za određivanje pritvora i nadam se da će bit puten na slobodu -, dodao je Feraget.

Kako je kazao, kratko je, telefonski, razgovarao s Dragičevićem danas.

- Čuo sam se danas s njim vrlo kratko, dao sam mu određene instrukcije i savjete, kako da se ponaša i šta da govori - naglasio je Feraget.

Dragičević je uhapšen jutros u Banjoj Luci nakon čega su tokom cijelog dana građani tog grada protestovali. U međuvremenu je uhapšeno još nekoliko osoba.


(FENA/Amila Alijagić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.