3.1.2019. 14:33
0
Abdulah Skaka darovao drugu umjesto prvu rođenu bebu u 2019. godini, iz Gradske uprave poručili da ih niko nije obavijestio
Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka darivao je drugu rođenju bebu u 2019. godini, a ne prvu.

Piše: Haris Ahbabović

Skaka je, naime, stigao u porodilište na KCUS-u kako bi darivao sretnu majku i prvu bebu koja je rođena u Sarajevu ove godine, međutim prva beba u novoj godini, kada je u pitanju Sarajevo, rođena je u Općoj bolnici devet minuta ranije.

"Prema zvaničnom protokolu beba je rođena tačno u ponoć 1. januara 2019. godine. To je prva beba koja je rođena u ovoj godini", rekao je direktor Opće bolnice Zlatko Kravić.

Skaka je poručio kako je običaj da mu se javi kada je rođena prva beba, ali da mu se niko nije ranije javio iz Opće bolnice.

U gradskoj upravi su rekli da će Skaka, iako nije obavešten na vrijeme, ove godine darivati i majku i bebu iz Opće bolnice.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.