19.1.2019. 9:33
0
Ivanić bez posla: Podnio zahtjev za vraćanje na Univerzitet, ali odgovora još nema
Počasni predsjednik Partije demokratskog progresa Mladen Ivanić kazao je danas za N1 da još uvijek ne zna šta će raditi nakon mandata u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine naglasivši da ”se ne sekira”.

Ivanić je potvrdio da je podnio zahtjev za vraćanje na Univerzitet, ali da odgovor još uvijek nije dobio.

– Vidjećemo, nisam dobio nikakvo rješenje iako moj zahtjev za vraćanje na Univerzitet još stoji. Sačekaću neko vrijeme i donijeti odluku, ne sekiram se – rekao je Ivanić.

Kako je ispričao dobio je podršku studenata i pojedinih kolega.

– Čini mi se da mnogi sebe vide većim katolicima nego što je papa i upliću se u neke stvari. Ne sekira me to uopšte, značajno mi je da sam dobio podršku studenata i malog broja čestitih kolega – dodao je on.


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.