28.1.2019. 12:53
0
Majka Davida Dragičevića traži pomoć od zvaničnika Evropske unije
Suzana Radanović, majka ubijenog mladića Davida Dragičevića iz Banje Luke oglasila se na Facebook grupi ''Pravda za Davida'' i zamolila za pomoć kako bi njen apel stigao do najviših zvaničnika Evropske unije.

"S obzirom na izjave nekih evropskih zvaničnika o događajima u Banjoj Luci 25. decembra prošle godine, shvatam da je EU upoznata sa situacijom. Zato vas želim pitati zašto Evropska unija ne poduzima konkretne korake i ne pomogne ljudima u ovoj zemlji koji se bore za istinu i pravdu i ne reagiraju dok se kršenje ljudskih prava i osnovnih sloboda u kontinuitetu odvija u srcu Evrope", navodi se u objavi. 


 Kako je navela, Suzana Radanović ovo pismo namjerava poslati Federici Mogherini i Johannesu Hahnu.



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.