4.2.2019. 18:29
0
Snijeg i dalje stvara probleme stanovnicima Kupresa
Obilne snježne oborine proteklih dana izazvale su štetu na više gospodarskih i privatnih objekata u kupreškoj općini, a i dalje su blokirane brojne lokalne prometnice.
Krov se urušio i na staji u vlasništvu Denisa Raiča u mjestu Rastičevo, oštećen je krov na objektu Srednje škole u Kupresu te na obiteljskoj kući Ljubana Lovrića u Lovrića Dolina.
 I danas je djelovao radni stroj JKP Kupres na raščišćavanju objekta gdje je došlo do urušavanja krovova. Na nekim lokacijama stoka se nalazila u objektima i bila je potrebna žurna reakcija .

Deblokada koja počine u utorak, 5. veljače, izvodit će se na pravcima Kupres – Kudilji – Svitlice – Pavlovići – Gornje Vukovsko – Donje Vukovsko, putnom pravcu Ravanjska Vrata – Bućovača te putnom pravcu Ravanjska Vrata – Gornji Mušić – Donji Mušić.

(Fena/Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.