11.2.2019. 10:01
0
Policajci s dugim cijevima kod Konjica pretresaju vozove u potrazi za Edinom Gačićem
Zbog postojanja sumnje da bi se višestruki ubica Edin Gačić mogao vratiti na teritorij općine Konjic, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova HNK intenzivno vrše kontrolu svih vozova koji dolaze i odlaze iz Konjica, kao i kontrolu željezničke pruge i tunela okolo Konjica.

"Sve raspoložive jedinice MUP-a HNK su na terenu i zajedno sa pripadnicima MUP-a Kantona Sarajevo i ostalim državnim agencijama intenzivno tragamo za Edinom Gačićem ", rekao je portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić, prenosi Avaz.ba.

Ovo je sedmi dan potrage za četverostrukim ubicom Edinom Gačićem, koji danima izmiče brojnim policijskim patrolama koje intenzivno tragaju za njim.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.