12.2.2019. 15:21
0
Brojni svjetski mediji pisali o Edinu Gačiću: Policija u Bosni traga za čovjekom koji je ubio majku i još tri osobe
Vijest o velikoj potrazi za ubicom Edinom Gačićem dospjela je na naslovnice nekih poznatih svjetkih medija, a brojni mediji su objavili vijest o ubistvima koje je počinio.

Washington Post, New York Times, Business Insider, ABC News i mnogi drugi objavili su informaciju da duže od sedam dana policija traga za osobom koja je ubila dvije osobe i da su ti slučajevi podigli paniku u državi, prenosi N1.

Navedeno je da više od 1.200 policajaca i policijskih službenika traga za Gačićem, te da će se, ukoliko bude potrebno, tražiti angažman Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Podsjećanja radi, Edin Gačić osumnjičen je za ubistvo policajca FUP-a, koje se dogodilo nadomak Tarčina u večernjim satima 9. februara. Policija za njim traga od prošle sedmice zbog ubistva kod mjesta Podorašac kod Konjica, prenosi N1.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.