27.2.2019. 8:04
2
Damir Nikšić oštro o Lagumdžiji i dojučerašnjim drugovima: I onda, imamo gospodina dotičnog, da prevede SDP, ako ne članstvo, onda makar glasove SDA
Sarajevski umjetnik i političar Damir Nikšić u jednoj od svojih videoobjava na Youtubeu ponovo je podigao prašinu i time "objasnio" zbog čega je protiv koaliranja SDP-a BiH sa SDA.
Nikšić je jedan od onih političara koji se žestoko protivi koaliranju sa SDA, te je tako prozvao i Zlatka Lagumdžiju i sve one koji su za tu koaliciju. 

Damir Nikšić je tom prilikom dao i nadimak Lagumdžiji - Zlatni dečko (Golden Boy).

Svoj stav argumentirao je objavivši nekadašnje izjave Zlatka Lagumdžije kojim je ukazao na to kako je govorio nekada, a kako sada, prenosi Avaz.

 - Ali, ne mogu ići u SDA iz jednog jedinog razloga. Voljeli bi u SDA, ali ne mogu, jer više vole "da ga mahnu". Džaba je. Apsolutno se slažu sve s idejama, ideologijom, ali formalno ne mogu da ispune, da se ostave šiše. I onda imamo gospodina dotičnog (Zlatko Lagumdžija), koji čini sve da prevede SDP, ako ne članstvo, onda makar glasove SDA - pojašnjava Nikšić u videu.

(Alen Avdić)
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.