11.3.2019. 11:20
0
U Sarajevu VII Međunarodna naučno stručna konferencija „Tehnologija betona“
Foto iz arhiva
Foto iz arhiva
Foto iz arhiva
Najava konferencije u Sarajevu
Kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Građevinskim fakultetom Sarajevo, Institutom za standardizaciju BiH, IGH institutom iz Zagreba, te GIT institutom iz Tuzle, organizuje VII po redu Međunarodnu naučno stručnu konferenciju ''Tehnologija betona'' koja će se održati 26. i 27.03.2019. godine u Hotelu Hills u Sarajevu.
Konferencija će okupiti učesnike s područja regije, a učešće je besplatno. Prijaviti se možete online putem linka: 2019.sfera.ba/online-registracija/

Na konferenciji se iznose regulative i standardi u oblasti tehnologije betona, prezentiraju dosadašnja iskustva u procesu izgradnje objekata, te preispituju naučna, i tehnološka dostignuća kao i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje i primjene materijala za spravljanje betona, njihove prednosti i uslovi za primjenu kao i mogućnosti za poboljšanjem. Cilj diskusije jeste razmjena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti uspostavljanja međunarodne i domaće saradnje.

Sponzori konferencije su kompanije: Sika BH d.o.o., Tvornica Cementa Kakanj d.d., Pinky-S d.o.o., te kompanija Penetron. Partneri i izlagači su: TKK d.o.o., Fabika cementa Lukavac d.d., Put Inženjering d.o.o., Brend Xypex, MC Bauchemie d.o.o., Nexe grupacija, Tehna d.o.o., Transportbeton d.o.o., BT3, Beton Lučko d.o.o., Xella d.o.o., Hering d.d., Martini Gradnja d.o.o., Kelteks d.o.o., Guma-M, Inter d.o.o., Duly d.o.o., te kompanija Sanda group.

Konferenciju će svečano otvoriti visoki dužnosnici BiH u saradnji sa obrazovnim i privrednim sektorom.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.