13.3.2019. 9:00
0
Zasjeda Dom naroda PSBIH: Imenovanje sekretara na dnevnom redu
Delegat Kluba Bošnjaka u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Bećirović (Socijaldemokratska partija - SDP) trebao bi danas na sjednici tog doma položiti svečanu zakletvu, budući da nije prisustvovao konstituirajućoj sjednici održanoj 28. februara.

Dnevnim redom sjednice predviđeno je i usvajanje Prijedloga odluke o imenovanju sekretara Doma naroda, a za tu funkciju predložena je Gordana Živković, nedakadsnja sefica kabineta Nikole Špirića.

Ukoliko delegati prihvate taj prijedlog, Živković će na funkciji sekretara Doma naroda zamijeniti Bojana Ninkovića, koji je od 1. marta preuzeo novu dužnost.

(NAP/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.