18.3.2019. 14:59
1
Panika u Cazinu: Oteto dijete u blizini osnovne škole?
Društvenom mrežom Facebook masovno se širi vijest o otmici djeteta u Cazinu, te je među građanima ovog krajiškog grada zavladala panika i pitaju se da li je tačno i traže detaljnije informacije o mogućem slučaju otmice.

Kako se navodi u komentarima, pored nove igraonice za djecu u blizini TC "Ljiljan" i Osnovne škole "Cazin I" oteta je djevojčica.

Pripadnici PU Cazin za sada ne daju zvanične izjave za medije, ali prema neslužbenim informacijama, inspektori su na licu mjesta, provjeravaju navode i uzimaju izjave od potencijalnih svjedoka. Provjeravaju se i video nadzori u blizini mjesta događaja, kako bi se utvrdili detalji. 

Informaciju o otmici djevojčice prenio je i lokalni portal Cazin.ba, koji navodi da su djeca koja su se kretala oko škole vidno potresena, a  pojedina tvrde da su slučaj vidjeli i opisuju detalje vozila i dvije osobe koje su navodno izvršile ovo krivično djelo.




(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.