27.3.2019. 21:19
1
Dva putnika napala kontrolore GRAS-a: Nanesene im teške tjelesne povrede
Dvojica putnika sarajevskog gradskog prijevoza danas su u poslijepodnevnim satima fizički napali tri revizora GRAS-a na Ilidži, tačnije na autobuskom stajalištu kod kružnog toka, saopćili su iz GRAS-a.

Kako se navodi u saopćenju, revizori su napadnuti tokom vršenja dužnosti, a prema riječima očevidaca, revizorima inicijala Š. M., H. S. i D. M. nanesene su teže tjelesne povrede, izrazito vidne u predjelu glave i lica. 

Oni su nakon napada smješteni na Kliniku urgentne medicine na sarajevskoj klinici gdje im se ukazuje ljekarska pomoć i vrše medicinske pretrage. 

"U autobusu koji je saobraćao na relaciji Vlakovo- Ilidža revizori su zatekli putnika bez karte i zahtijevali od njega da kupi kartu, a što je on, nakon negodovanja, i učinio. Odmah nakon što su vozilo napustili revizori, to su učinila i dvojica putnika koji su potom fizički nasrnuli na revizore i nanijeli im niz tjelesnih povreda u predjelu glave, lica i grudnog koša", navodi se u saopćenju GRAS-a.

Dodaje se da su na mjesto događaja pozvani pripadnici Policijske uprave Ilidža koji su izvršili uviđaj, dok su napadači, u međuvremenu, pobjegli.




(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.