19.4.2019. 19:00
0
Beograd: Nastupom Ace Lukasa počeo skup ispred skupštine
Sa bine ispred Doma Narodne skupštine Bora Đorđević se obratio građanima rekavši da mu je drago što su se ljudi okupili i što sviraju za budućnost Srbije.

Nastupom Ace Lukasa počeo je neformalni deo mitinga "Budućnost Srbije". Posle Ace Lukasa na binu je izašao i Bora Đorđević, piše B92. Miting se održava na trgu Nikole Pašića ispred Doma Narodne skupštine. Početak govora planiran je za 18 časova, a na Terazijama je postavljen velik video bim i ozvučenje.

Skup, na kome se očekuje ogroman broj građana, zvanično bi trebalo da počne u 18 časova, a pre predsednika Vučića građanima će se obratiti i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, premijerka Srbije Ana Brnabić, šef srpske diplomatije Ivica Dačić i jedan od heroja sa Košara, penzionisani potpukovnik Dragutin Dimčevski, prenosi Buka. 

Predsednik Aleksandar Vučić je pozvao, kako je rekao, normalnu i pristojnu Srbiju da se danas okupi za budućnost zemlje. Skupu prethodi koncert.

 
(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.