23.4.2019. 19:21
0
Osumnjičen za ubistvo Krunića: Poziv građanima da dojave informacije o Đukanoviću
Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske poziva građane da obavijeste policiju ukoliko primijete lice sa fotografije koju su objavili, a riječ je o osumnjičenom za ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića.

Građani mogu obavijestiti policiju na besplatni broj 122 ili lično u najbližu policijsku stanicu, saopšteno je iz MUP-a Srpske. 

MUP podsjeća da je to lice u bjekstvu i da je za njim raspisana potjernica. 

Iz MUP-a je Srni potvrđeno da je policija uhapsila lica čiji su inicijali E.B. i M.G, osumnjičena da su izvršila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima, kod Banjaluke. 

Ta lica osumnjičena su da su sa licem Ž.K, koji je sinoć smrtno stradalo u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela. 

Za ova krivična djela osumnjičeno je i lice iz Banjaluke čiji su inicijali B.Đ, koje se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za njim je raspisana potjernica. 

ATV nezvanično saznaje da su uhapšeni Emilio Baldo i Goran Milanović, dok je potjernica raspisana za Benedijem Đukanovićem, prenosi ATV.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.