23.5.2019. 15:47
0
Tužiteljstvo BiH formiralo 'predmet Tegeltija'
Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine formiralo je predmet u povodu medijskih navoda o umiješanosti predsjednika Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH Milana Tegeltije u koruptivne radnje.

Kako je Feni kazao glasnogovornik Tužiteljstva BiH Boris Grubešić, u vezi s tim slučajem formiran je predmet i bit će ispitani svi navodi s internet portala.

Podsjetimo, portal Žurnal, objavio je informacije o navodnoj umiješanosti predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTV) BiH Milana Tegeltije u koruptivne radnje u vezi s krivičnim istragama.

Tegeltija je, u međuvremenu, demantirao spomenute navode Žurnala, navodeći da je  "potpuna neistina, zlonamjerna i bezočna laž da je uhvaćen u bilo kakvoj korupciji“.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.