24.5.2019. 15:50
2
Učenicima Medicinske škole ukradeni pasoši u Španiji
Direktor Medicinske škole u Doboju Milena Jović izjavila je “Srni” da su učenicima ove škole, koji borave na ekskurziji u Španiji, ukradeni pasoši, ali da će se oni vratiti kući kao što je i planirano u nedjelju, 26. maja.

Jovićeva je navela da su učenicima tokom boravka u španskom odmaralištu Ljoret de Mar ukradeni pasoši, ali da će ih novi dokumenti čekati na slovenačkoj granici zahvaljujući agenciji koja je organizovala ekskurziju i Ambasadi BiH u Sloveniji.

Ona kaže da djeci nije ukraden novac, te da je u kontaktu sa učenicima koji navode da se lijepo provode uprkos incidentu sa dokumentima.

“Učenici će večeras prespavati u Kanu, nakon čega nastavljaju putovanje prema predviđenom planu i programu“, rekla je Jovićeva.

Ona je navela da je na ekskurziji 43 djece, ali nije mogla da kaže da li su pasoši ukradeni svim učenicima, prenosi Srna.


(Admir Oručević)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.