11.6.2019. 9:27
1
Sarajlija Muamer Bjelak treba pomoć, potreban mu je novac za operaciju
Sarajlija Muamer Bjelak poznati je pjevač, kako u našoj državi tako i u regionu. Prijavljivao se na brojna muzička takmičenja, poput ZMBT, „Tvoje pjesme, moji snovi“, okušao se i u srbijanskoj prijestonici u popularnoj emisiji „Zvezde Granda“. Nakon čega se povukao, tako da ga nismo imali priliku često viđati na TV ekranima.

Kako saznajemo, Muameru je trenutno potrebna pomoć svih dobrih ljudi. Naime, zbog zdravstvenih problema potrebna mu je hitna operacija srca u Beču. No, kako je njegova prijateljica, poznata pjevačica Aldijana Tuzlak-Bećar objavila na svom Facebook profilu, za ovu operaciju potrebno je 27.000 eura. 

Svi koji mogu i žele pomoći, svoj novac mogu donirati na sljedeći broj žiroračuna:  

3386902516032093 

UniCredit banka

Muamer Bjelak

Hendina 4

71000

Sarajevo


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.