26.6.2019. 20:01
0
Mreža "Naše društvo": Novinara Huseina Oručevića napao vozač mostarskog gradonačelnika
Mreža "Naše društvo" tvrdi da je otkrila identitet čovjeka koji je prije devet dana napao njihovog aktivistu i novinara Huseina Oručevića.

- Budući da ni devet dana od napada na našeg kolegu Huseina Oručevića nadležni u PU Mostar nisu uspjeli identificirati napadača, a imali su na raspolaganju i snimak s video nadzora i najmanje dva svjedoka, mi smo odlučili pomoći istrazi i otkriti identitet te osobe. Kako bismo prekinuli ovaj očito organizirani zavjet šutnje, danas smo otišli u PU Mostar i prijavili da je napadač na Huseina Oručevića lični vozač gradonačelnika Ljube Bešlića - saopćili su iz "Našeg društva".

Kažu da je riječ o Ivanu Zovki, koji je vrijeđao i prijetio da će polomiti ruke i noge Oručeviću te uputio i niz vulgarnih uvreda.

Incident se dogodio 18. juna na parkingu Gradske vijećnice, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.