11.7.2019. 15:45
0
U pećima firme iz Jajca uništeno oko 500 kilograma marihuane, spida i heroina
Komisija za uništavanje opojnih droga pri Vijeću ministara Bosne i Hercegovine, uz podršku Ministarstva sigurnosti BiH, Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona (SBK) i Centra za forenzička ispitivanja, vještačenja i istraživanja Federalne uprave policije, izvršila je u ponedjeljak uništavanje oduzete opojne droge prema naredbama nekoliko sudova iz SBK-a.

Oko 500 kilograma različitih opojnih droga uništeno je u pećima firme B.S.I. iz Jajca.

U sklopu spomenute, uništene količine narkotika, najviše je marihuane, amfetamina i heroina, koji su zaplijenjeni i oduzeti prilikom kriminalističkih istraga, a čija se 'ulična vrijednost' procjenjuje na oko 4,5 miliona KM.

Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine izražava zahvalnost menadžmentu i radnicima firme B.S.I. d.o.o. iz Jajca koji su ustupili pogone u kojima je uništena oduzeta opojna droga, saopćeno je danas iz tog ministarstva.




(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.