15.7.2019. 14:47
0
Kad se male ruke slože, sve se može: Mališani sa Alipašinog Polja sami iscrtali teren
FOTO: Čitatelj Source.ba portala
Vrijeme je ljetnog raspusta pa je želja za igrom, druženjem i zabavom sve veća. U naš inboks stigla je i zanimljiva fotografija na kojoj su prikazana djeca koja se igraju na travnjaku.

Međutim, ono što je sve učinilo interesantnijim jeste to što su, kako nam je čitatelj napisao, mališani sami iscrtali teren Jupolom.

Iako je ovo jedno od najnaseljenijih naselja očigledno da manjka ovakvih igrališta, kao i drugih sadržaja za najmlađe. 

Djeca su ovom prilikom indirektno ukazala na ono što im nedostaje, ali i starije Sarajlije podsjetili na vremena kada se dječija igra odvijala ispred haustora, u parkovima, na asfaltu više nego pred TV ekranima, video igricama i mobitelima.


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.