23.7.2019. 12:59
0
Građani sakupljaju novac da pomognu poslaniku Vukanoviću
Akcija koja je ujedinila građane savako je jedinstvena jer se novac uplaćuje političaru, odnosno narodnom poslaniku.

Na pojedinim grupama na Fejsbuku stoje statusi da je i uplata od 10 maraka značajna da se pomgne Nebojši Vukanoviću, koji se kao poslanik i novinar, suočio sa brojnim tužbama i prekršajnim prijavama.

Vukanović, poznat po čestim kritikama vlasti ne misli da odustane od borbe i nada se da će ista uroditi plodom.

To se može vidjeti i iz njegovog današnjeg posta na blogu.

"Jutros je već uplaćeno više stotina dolara, uglavnom naših ljudi iz dijaposre preko pej-pala, i još jednom hvala svima na podršci. Mnogi pišu i pitaju kako se može pomoći u plaćanju sudskih kazni i presuda u staljinističkim montiranim procesima, pa zbog njih objavljujem broj pej-pala i računa koji sam ranije objavio", naveo je Vukanović na svom blogu gdje se mogu naći i žiro računi na koje zainteresovani mogu uplatiti novac. 

 (Alen Avdić)








 



0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.