22.8.2019. 12:11
0
Dvije djece teško povrijeđeno u sudaru VW Pola i Fiat Punta
FOTO: Source.ba / Arhiva
Dvoje djece teško je povrijeđeno sinoć u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala dva putnička automobila, u mjestu Dvorovi kod Bijeljine.

U sudaru "pola“, za čijim volanom je bila osoba inicijala P.M. i "fiat punta“ kojim je upravljala A.T., povrijeđena su djeca starosti sedam i pet godina.

Mališani su zadržani na liječenju u Medicinskom centru Bijeljina.

Oba vozača su zadobila povrede o čijem se stepenu dežurni ljekar nije izjasnio, saopćeno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

Ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i da brzinu kretanja motornih vozila prilagode uslovima i stanju puta. 

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.