26.8.2019. 16:38
0
U Trebinju spriječeno krijumčarenje 31,7 kg marihuane
Službenici Jedinice granične policije Trebinje, na Međunarodnom graničnom prijelazu Klobuk 26. avgusta 2019. godine, spriječili su krijumčarenje 31,7 kilograma marihuane.

Opojna droga otkrivena je graničnom kontrolom kombija marke Citroen, registarskih oznaka Crne Gore, na ulazu u BiH.

Prilikom pregleda kombija uočene su prepravke poda, a korištenjem specijalističke opreme službenici su u bunkeru izgrađenom za sakrivanje robe otkrili 30 paketa s 31,7 kg marihuane.

"Vozač, A. M. (1968.), državljanin Crne Gore lišen je slobode i uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „neovlašten promet opojnim drogama“ bit će predat Tužilaštvu BiH.

Službenicima GPBiH su podršku tokom pretresa vozila pružili pripadnici Policijske uprave Trebinje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske", saopćeno je iz GP-a.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.