2.9.2019. 13:50
0
Srcem za teren - mladi iz Banovića prikupljaju sredstva za renoviranje sportskog terena
Udruženje mladih “BaUM” iz Banovića u saradnji da organizacijom World Vision i Općinom Banovići, početkom augusta ove godine, pokrenulo je kampanju prikupljanja sredstava “Srcem za teren”.

Cilj kampanje je omogućiti djeci adekvatan sportski prostor za rekreaciju, igru i provođenje slobodnog vremena u sigurnom okruženju.

“Djeca i mladi u Banovićima nemaju adekvatan javni teren na kome mogu provoditi slobodno vrijeme i odrastati u sportskom duhu. Iz tog razloga, Udruženje mladih „BaUM“ je pokrenulo kampanju “Srcem za teren”. Putem kampanje, Udruženje planira renovirati igralište koje će biti mjesto na kome će djeca i mladi provoditi vrijeme tokom i nakon nastave, otkrivati i razvijati svoje talente i kreirati uspomene za pamćenje”,  rekao je Ademir Hasić, predsjednik Udruženja mladih “BaUM” iz Banovića.




U narednom periodu slijedi niz aktivnosti i događaja koje organizuje Udruženje mladih “BaUM”, a sve u cilju prikupljanja sredstava za rekonstrukciju sportskog terena. U pitanju su sportski turniri, kulturna dešavanja, te prodajni štandovi.

Mladi iz BaUM-a pozivaju sve zainteresovane da se priključe kampanji i zajedno igraju “Srcem za teren”. Cilj je poboljšati kvalitet života djece i mladih, te omogućiti im sretno i bezbjedno djetinjstvo!
 
Svoj video podrške možete postaviti na društvene mreže uz hashtag #srcemzateren.

Projekat možete podržati donacijom:
Primalac: Udruženje mladih “BaUM” iz Banovića
Svrha uplate: Srcem za teren
Transakcijski račun: 1323002021139050 NLB Banka
Internacionalne uplate: IBAN: BA3913200107209697 SWIFT: TBTUBA22

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.