15.9.2019. 8:48
0
Majka MMA borca Jasmina Popare poručila: Laž je da me je Jasmin pretukao. Sam je odšetao u policiju
Nakon što je MMA borcu Jasminu Popari (27) određen jednomjesečni pritvor, jer ga tuzlanskog Tužilaštvo tereti za krivična djela nasilje u porodici, nasilničko ponašanje, te dva krivična djela oštećenja tuđe stvari, redakciju Dnevnog Avaza je kontaktirala njegova majka Murisa tvrdeći da nije napadnuta.

Ona je za Avaz rekla da je njen sin nije napao, te da je sam odšetao u policiju.

- Laž je da me je Jasmin pretukao. On nije ni povisio ton na mene niti svoju sestru. Tog dana je sam odšetao u policiju. Trenutno se nalazi u pritvoru. Možda je nekome nešto rekao, ali nije nikoga pretukao. Pas kojeg je tog dana vodio bez lanca nije agresivan. A krevet u toj ćeliji je od špere i možda je pukao. Moj sin nije nasilnik – kazala je za Avaz Murisa Popara.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.