17.9.2019. 11:00
0
Mrtav pijan sjedio u vozilu dok mu je 29-godišnja Slavica M. pokupila 23.000 KM
Pripadnici Policijske uprave Banja Luka priveli su Slavicu M. (29) zbog sumnje da je ukrala 23.000 KM, prenosi danas Avaz.

Banjalučkim policajcima prethodno je prijavljena krađa novca. Uviđajem i istragom utvrdili su da je djevojka iskoristila nepažnju vlasnika i ukrala novac.

Prema nezvaničnim informacijama, posao joj je bio olakšan jer je on mrtav pijan sjedio u parkiranom vozilu.

Iz PU Banja Luka nisu iznosili detalje krađe i kratko su saopćili da je o slučaju obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Banja Luka te da je tužilac naredio da se protiv osumnjičene dostavi izvještaj za krivično djelo teška krađa, piše Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.