18.9.2019. 9:36
0
Nova provala u kuću koja se nalazi u Kasindolskoj ulici, a čiji je vlasnik u Njemačkoj
Patria
Patria
Patria
Patria
Samo nekoliko dana nakon što je jedna grupa migranata provalila u privatnu kuću u ulici Kasindolska čiji je vlasnik u Njemačkoj, a što su prijavile komšije policiji koja ih je predala Službi za poslove sa strancima, u kuću je provalila druga grupa migranata.

Sa trojicom migranata koje je policija zatekla 11. septembra u kući bila je i jedna žena koja je uspjela pobjeći prije dolaska policije. Ona je zatim za nekoliko dana dovela drugu grupu migranata koji su boravili u kući. 

Komšije su ovog puta uspjeli otjerati migrante, ali su u kući zatekle razbacane i ispreturane stvari, prljavo kupatilo, ostatke hrane, te su zatvorili sve prozore i vrata. To su učinili i prvi put, ali su migranti našli način kako da uđu.

Iz MUP KS naveli su da građani mogu prijaviti policiji ako primjete da su migranti provalili u nečiju kuću ili stan.  

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.