18.9.2019. 17:54
2
Saudin Sivro poručio Konakoviću: Nemoj nam Allaha ti Uzvišenog više pričati o borbi protiv partiokracije. Imenuj novu ministricu, svi u šestorici ste izgubili kompas
Saudin Sivro, predsjednik Sindikata osnovnog odgoja i obrazovanja KS, jutros se javno obratio Elmedinu Dini Konakoviću, predsjedavajućem Skupštine Kantona Sarajevo i predsjedniku stranke „Narod i pravda“.

Na svom profilu društvene mreže Facebook objavio je sljedeće:

Elmedin Konaković… Nemoj nam Allaha Ti Uzvišenog više pričati o borbi protiv partiokracije i tome kako je ova šestorka drugačija od prethodnika, drugačija od SDA.

JU “Djeca Sarajevo” si, kao premijer, pokušavao dijeliti kao politički plijen, jer se tako radilo godinama, a sada, kao predsjednik NiP-a, isto radiš…

Ako Ti v.d. direktorica Jasmina Čongo ne valja, onda si zaista izgubio kompas, i Ti i svi ostali u toj šestorci…

I usput da Ti javno poručim da imenuješ novu Ministricu jer ova koja priziva Cunamije dok je na bolovanju, opstruira pregovore između Vlade i Sindikata.

P. S. Vlada Adema Zolja nije donijela nikakav pravni akt već se Vlada Edina Forte poziva na diskusije sa sjednica što je vrlo siptomatično sa aspekta prava, tako da se, aBd vidimo na sudu, ako bude trebalo – objavio je Sivro.




(Lejla Trle) 



2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.